Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada je najednom na Brocka pala drvena komoda.

Srećom, Bowdy je uzeo stvar u svoje ruke.

Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada je najednom na Brocka pala drvena komoda. Incident je snimila kamera koju su njihovi roditelji postavili u sobu.

Na snimci se vidi kako zarobljeni dječak plače dok leži pod teškim komadom namještaja. Srećom, njegov maleni brat je ostao priseban i uzeo stvar u svoje ruke. Nakon malo razmišljanja, prvo je pokušao dignuti komodu – ali je očito da je preteška za njega. Potom ju je pogurao, a maleni Brock se uspio otkotrljati na sigurno.

Loading...

Prema riječima majke Kayli, dječak nije ozlijeđen. Kada se ona pojavila u sobi, braća su već bila nastavila s igrom. Policiji je rekla kako nije čula da je komoda pala.

porodica-djeca

– Oklijevali smo sa stavljanjem ove snimke na Facebook, ali smo je ipak objavili kako bismo upozorili sve ostale na opasnost koja vreba. Budite sigurni da ste učvrstili ormare kako se ovakva nezgoda ne bi i vama dogodila – poručio je tata Ricky.

U prosincu je Ikea isplatila 50 milijuna dolara roditeljima troje djece koja su umrla nakon što su na njih pale komode iz linije Malm.

Izvor: 24sata.hr