Teoretičari zavjera tvrde da će šest ogromnih asteroida, koji se kreću ka Zemlji, udariti između 21. i 28. a najvjerovatnije 23. septembra.

Foto: Wikipedia/NASA

Foto: Wikipedia/NASA

Pristalice ovih ideja smatraju da će svemirska stijena promjera 2, 5 kilometara udariti u Portoriko, a to bi po nekim pravilima moralo da prouzrukuje kataklizmu svjetskih razmjera.

Oni čak i tvrde su dokaze za to pronašli i u bibliji, odnosno biblijskom kodu.

U prilog tome jeste što se taj datum poklapa sa jednim od ”krvavih mjeseca”, četvrtim koji se dogodio u posljednjih godinu i po dana.

Izvesni Časni Efraid Rodrigez, jedan od samozvanih proroka, kaže da je poslao upozorenje na adresu NASA nakon što ga je pogodila poruka direktno od Boga.

NASA se po pravilu oglašava kad god su u pitanju ovakve crne prognoze koje su vezane za kataklizme iz svemira, kako bi smirila one koji vjeruju u samozvane proroke.

Loading...

Tom prilikom se oglasio Pol Čodas iz Labaratorije za mlazni pogon NASA, koja se bavi praćenjem objekata u svemiru koji su bili blizu Zemlje ili bi u nekom trenutku mogli da nas ugroze.

– Ne postoje dokazi da se asteroid ili bilo koje drugo nebesko tijelo nalaze na putanji udara u Zemlju – rekao je Čodas.

Ukoliko želite da vidite kako izgleda prognoza ”proroka” Rodrigeza, koji nakon udara asteroida ”vidi” cunamije i zemljotrese, pogledajte naredni video:

Izvor: alo.rs