Turgut Oymen (73) bio je shrvan kada ga je supruga Nese, s kojom je u braku 50 godina, ostavila zbog mlađeg doktora, i to baš večer prije zlatnog pira.

turcin-50-godina-braka

Umirovljeni starac bio je toliko shrvan da si je odrezao penis i bacio ga u rijeku. Za preljub je saznao dan prije njihove 50. godišnjice.

Supruga je bila u Istanbulu te mu javila da se zaljubila u 55-godišnjeg doktora i odlučila ostati tamo s njim. Shrvani Oymen je odšetao do rijeke, odrezao si penis i bacio ga u vodu te pozvao hitnu pomoć.

Starac iz sela Kiziltas u središnjoj Turskoj odvezen je u bolnicu, gdje su mu doktori operativnim zahvatom samo sanirali ozljedu jer nisu uspjeli pronaći njegov penis kako bi ga pokušali pričvrstiti.

Glasnogovornik bolnice priopćio je da je Oymen izgubio puno krvi i da može biti sretan što je uopće preživio tako ozbiljnu ozljedu u toj dobi. ‘Liječnicima je rekao da se riješio svoje muškosti jer je osjećao da je beskoristan i više se nije osjećao kao muškarac’.

Za Oymena, koji je i otac šestero djece, kažu da je uvijek bio odan i vjeran suprug, a kako ne može zamisliti život bez supruge niti ima volju upoznati nekog novog, bit će zadržan u bolnici i zbog depresije

Izvor: net.hr