Jedna od najprobitačnijih britanskih poslovnih žena opisala je kako je preživjela raspad braka i kako se osvetila mužu za nevjeru.

muz-je-varao

Još kao djevojčica dok je odrastala u radničkoj četvrti Glasgowa Michelle Mone sanjala je o tome kako će jednog dana imati kuću kao iz Dinastije.

Želja joj se i ostvarila kada su ona i suprug Michael kupili kuću u elitnom selu 20-ak kilometara udaljenom od Glasgowa, u predjelu koji još i zovu ‘ulica milijunaša’.

Loading...

Problemi su počeli još 1999. kada im je zbog poslovnih obveza brak zapeo u krizu, no pravi problemi su započeli 2011. kada je Mone za novu glavnu dizajnericu u svojoj tvrtci koja se bavi grudnjacima dovela 31 – godišnjuSamanthu Bunn.

‘Luda si i traži psihijatra’

Devet godina mlađa od Michelle, Samantha je ubrzo stvorila vrlo prisan odnos s Michaelom, piše Daily Mail.

Nakon što ga je otvoreno pitala da li ju vara, Michael je svojoj supruzi odgovorio kako je luda i neka potraži psihijatrijsku pomoć.

Michelle je tada potražila pomoć privatnog detektiva koji je vrlo brzo predočio dokaze o ljubavnoj aferi njenog supruga i zaposlenice.

Loading...

I tad na scenu stupa bijes prevarene žene.

Rat bogatih supružnika

Michelle mu je prvo nožem izrezbarila skupocjeni Porche, a onda krenula stavljati laksative u kavu, bušiti mu omiljenu odjeću…

Rat bogatih supružnika nastavio se bitkom za kontrolom u tvrtci. Nakon što je preko malih dioničara uspjela doći do većinskog paketa, izbacila je supruga i ljubavnicu i poželila im puno sreće u njihovom daljnjem životu.

”Još uvijek ne znam što ću dalje u životu, iako sam se sad puno više posvetila djeci i samoj sebi. Ako sam išta naučila iz svog propalog braka, to je da ti materijalne stvari definitivno ne znače i sreću u životu”, kaže Michelle Mone.

Izvor: net.hr