U životu se nekada dese stvari koje ne očekujemo, a pjevačica Joey Martin Feek (40) i njezin suprug su prije tri godine snimili pjesmu When I`m Gone (Kada me ne bude), kao da su očekivali da će ona uskoro umrijeti… Umjesto da uživa u odrastanju svog djeteta, Martin Feek iz Sjedinjenih Američkih Država broji svoje zadnje dane do smrti, nakon što su joj dijagnosticirali rak grlića maternice.

pjevacica

Suprug Rory i kćer Indiana su uz nju i žele sa njom provesti što više vremena zajedno. Svoju bebu Joey ne ispušta iz naručja. Njen suprug Rory je pored kreveta stavio tepih tako da Joey ponekad može igrati s kćeri dok još ima snage za to. Sa rakom se borila godinu dana, liječnici su pokušavali sa zračenjem i kemoterapijama, ali jednosatvno nema pomoći. Trpi strašne bolove i jedino što joj pomaže je morfij.

“U četiri sata ujutro požurio sam s njom u bolnicu jer je njezina bol bila nepodnošljiva. Nekoliko sati kasnije liječnik nam je rekao da se bol javila zbog raka koji je nastavio rasti i postao je upaljen. Rekao nam je kako se moramo koncentrisati na to da joj bude ugodnije. To nije bio odgovor kojeg smo se nadali. Nakon niza različitih lijekova, jaka doza morfija donijela je Joey olakšanje.“ – napisao je njezin suprug na internetu.

Joey i Rory bavili su se zajedno country glazbom, pjevali su i stvarali svoje vlastite pjesme. Prije otprilike tri godine snimili su zajednički spot za pjesmu “When I`m Gone kao da su predosjećali što će se dogoditi.

Izvor: novi.ba