Prvi put nakon više mjeseci Rachael Farrokh (37) je stala na noge nakon što su je doktori u bolnici odbili primiti pod izgovorom da je premršava za liječenje. Rachel je glumica iz Kalifornije koja se izgladnjivala sve dok nije pala na 18 kilograma.

na-rubu-smrti-18kg-1

Bila je preslaba da bi se kretala i znala je da joj se tijelo gasi i da je pitanje trena kada će umrijeti.

na-rubu-smrti-18kg-2Rachel je glumica iz Kalifornije koja se izgladnjivala sve dok nije pala na 18 kilograma. Bila je preslaba da bi se kretala i znala je da joj se tijelo gasi i da je pitanje trena kada će umrijeti.

Objavila je dirljiv video na internetu u kojem preklinje bolnicu da je prime na liječenje, a upravo taj očajni apel je dirnuo mnoge, pa su počeli prikupljati novac za njen oporavak.

Izabrali su tim ljekara koji je liječe u njenom domu i pomažu da dođe do obližnjeg medicinskog centra. Javila se i bolnica iz Colorada koja je pristala primiti ju na liječenje, ali let do tamo bio bi za nju prenaporan.

Loading...

Sada ide na tretman u blizini svoje kuće. Vježbama joj jačaju mišiće i pokušat će joj vratiti kilažu posebnim pripravcima, piše Daily Mail.

– Hvala vam svima što ste mi dali šansu za život i na svemu što činite za nas. To što ste učinili je nevjerojatno. Zbog vas ljudi ja imam šansu vidjeti ljekare – zahvalila je svim ljudima dobre volje.

Od anoreksije je oboljela prije deset godina kada je izgubila posao. Njezin suprug je napustio posao osobnog trenera da bi brinuo o njoj kao skrbnik. On je sve vrijeme uz nju i velika joj je podrška. Njenim prijateljima na Facebooku je napisao: “Iako svaki dan prolazi kroz puno boli, ona ispunjava svoje obećanje i žestoko se bori. Hvala vam svima na podršci.”

na-rubu-smrti-18kg-3

Izvor: novi.ba