Sinoć smo u Zvezdama Granda mogli uživati u neviđenom showu, a posebno zanimljivo je bilo tokom jednog od nastupa. Dženana Đidić (20) iz Zenice za prvu numeru odabrala je pjesmu „Kukavica“ i dobila tri „da“ od žirija. „Ako nikada“ je podigla sve na noge u studiju, a posebnu koreografiju imao je jedan momak iz publike koji je privukao pažnju svih i na poziv Marije zaigrao i sa žirijem.

Dok se žiri dobro zabavljao Dženana je uz samo dva „da“ ostala zbunjena na sceni jer je zid bio spušten i ništa od zabave nije primijetila. Dženana je dobila priliku da još jednom otpjeva drugu pjesmu, a popularni „Konobar“ joj se pridružio na sceni. Njihov odličan performans donio je Dženani svih šest „da“ uz gromoglasan aplauz. Na pitanje da li hoće i on da bude zvijezda Damjan, tj „Konobar“ iz publike odgovorio je da on već to jeste.

Saša Popović je Dženanu predstavio kao ljubimicu Zorice Brunclik i rekao da je Zorica veoma doprinijela gledanosti „Zvezda Granda“, a da je dolaskom Jelene Karleuše popularnost još više porasla. Marija Šerifovič se na to pobunila, obukla se i izašla iz studija. Za njom su krenuli i Bosanac, Šaban i Snežana Đurišić, a šta se dalje dešavalo pogledajte u videu.

Izvor: ekskluziva.ba