Sjajna emisija Zvezda Granda je iza nas, a veliki utisak na sve je ostavila atraktivna kandidatkinja, Sabrina Čizmo (25) dolazi iz Švajcarske tačnije iz Ciriha.

Prva pjesma kojom je odlučila da se predstavi bila je pjesma Marije Šerifović “Bol do ludila” za koju je jednoglasno dobila šest “ne”, ipak produkcijski žiri se nije složio i Sabrina je dobila mogućnost da otpjeva i drugu numeru. “Kao da vazduh sam” zvučala je bolje što je žiri ocijenio sa dva “da”.

“Izgledaš kao dva miliona dolara”, bio je prvi komentar Snežane Đurišić. Marija Šerifović bila je direktna: “Iako se ovo što ću reći kosi sa mojim znanjem i onim za šta se zalažem, mislim da produkcijski žiri treba da te pusti dalje jer je ovo nešto na šta se svodi današnja muzika i šoubiznis.” Snežana je dodala da je to tačno pod uslovom da ne pjeva pjesme kao što su Marijine.

“Večeras nisi bila dobra, ali nisi bez sluha, atraktivna si i dobra za scenu”, prokomentarisala je Jelena. “Moraš mnogo da poradiš na pjevanju, stas ti je odličan još uklopi i glas i biće od tebe posao”, rekao je Bosanac. Odluka je ostala na produkcijskom žiriju koji se i ovoga puta sporečkao uz komentar Snežane, da će se do kraja takmičenja ona i Saša potući. Ipak Saša je dao “da” i Sabrina je prošla dalje. Pogledajte njen nastup i ostavite vase mišljenje u komentaru.

Izvor: ekskluziva