Sjećate li se majke koja je rodila osmorke 2009. godine? Pogledajte šta se sa njima danas dešava i kako napreduju.

zena-osmorke

Natali Sulman je 2009. godine rodila osmorke, što je bila šokantna vijest za Ameriku jer se to prije toga dogodilo samo jednom. Sve bebe su rođene žive.

zena-osmorke-2

Imena njenih osmorki su: Noa, Malija, Isaja, Narija, Džona, Makai, Džosaja i Džeremaja

Tada 33-godišnja Natalie već je imala šestero djece, a sve je začela postupkom medicinski potpomognute oplodnje.

Loading...

“Željela sam djecu, željela sam biti majka. Neizmjerno ih volim”, rekla je u prvom intervjuu nakon rođenja osmorki za show “Today”.

Međutim, samostalno se brinuti o 14 djece uz medije koji prate svaki korak nije bilo lako. 2011. je za Inside Edition otkrila da je spavala tri do četiri sata u danu, a primala je i prijetnje smrću.

Živjela je pod stresom, imala malo vremena za čišćenje doma, a 2012. je proglasila osobni bankrot zbog dugova koji su premašili iznos od milijun dolara.

Morala se iseliti iz doma pa je kako bi zaradila za kruh počela snimati filmove za odrasle. Dodatnu zaradu osigurao joj je posao striptizete.

Sve je to dovelo do ovisnosti o tabletama za smirenje, a 2014. je dobila dvije godine uvjetne kazne i 200 sati rada za dobrobit zajednice te joj je naloženo da vrati 26 tisuća dolara zbog pronevjera u vezi sa socijalnom pomoći.

“Živjeli smo neuredno, ali smo se držali skupa. Bilo smo snažna obitelj usprkos onome što mnogi vjeruju”, rekla je Natalie.

Loading...

Danas djecu odgaja kao vegane, vozi ih u školu i na izvannastavne aktivnosti. Žive u kući s tri spavaće sobe, i dalje nema ničiju pomoć, a radi kao savjetnica ovisnicima o alkoholu i drogi. Uz to, piše knjigu, a kao i mnoge majke, svoju svakodnevicu dijeli s pratiteljima na Instagramu.

zena-osmorke-3

Kaže da ne namjerava imati više djece.

Izvor: index