Majka malenog Vuka B. koji se 2018.godine slučajno objesio dok se igrao u svojoj sobi, S.B. (45) je juče preminula na njegovom grobu koji se nalazi na Novom Groblju u Beogradu. Ovo je tragedija koja je sve potresla.

policija

Kako govore neke nezvanične informacije ona je otišla na grob svog sina negdje oko 16 sati, poslije podne, bez ozbira što je vladao policijski sat, a kada se nije vratila kući kada je trebala, njena porodica je pozvala groblje.

Crkvenjak koji se nalazi u blizini tog groblja je izašao na grobno mjesto i tada je zatekao nju mrtvu na grobu svoga sina.

Da vas podsjetimo, za sve vas koji niste upućeni u ovu priču. Naime njen sin Vuk 2018.godine je u centru Beograda u stanu u ulici Dragoslava Jovanovića 9 pronađen mrtav. Naime on se igrao u svojoj sobi te se marama oko njegovog vrata zakačila oko kvake i tako je nažalost on stradao i izgubio život.

Neposretno prije nego li je astradao dječak se igrao sa svojom maramom. Bio je sa majkom i dvije sestre koje su bile u drugoj sobi spremale se da ga voze na trening.

-Vuk se kao i obično u svojoj sobi igrao sa raznim igračkama kao što je to i prije radio. Negdje je sigurno pronašao maramu i desilo se ovo. Ni sami ne znamo kako se ovo desilo ali njega više nema.- rekao je za medije stric ovog stradalog djecaka.

Izvor: novosti.rs