Ekonomska mera koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio, “100 evra po čoveku”, počela je da daje rezultate.

Ne, nije u pitanju poslušnost da se ostane kod kuće, na to se nije ni računalo, dala je rezultate u onome našta se računalo ovom merom – dobijanje glasa.

Evo, jedan zaljubljenik u predsednika Srbije, oduševljeno je dočekao vest o dobijanju celih sto evra i odmah se opredelio za Vučića i njegovu stranku, za koju baš i nije siguran kako se zove.

– Ja sam za Vučka. Vučićeva stranka. Ne znam ja koja je to stranka. (sufler mu je dobacio – SNS)… SNS! Dao bih život i sve i decu i ženu i sve bih dao za njega. Vučko! Vučić! Vučić! Vučić! Živote moj! Najviše te volim na svetu – govorio je ovaj budući glasač Srpske napredne stranke.

Loading...

Onda je istakao i odakle dolazi oduševljenje.

– Će da nam da Vučić po sto evra. Ti ćeš da budeš drugi Tito, Tito ćeš da budeš, Vučko! Vučko! Vučić! Vučić! Najviše te volim! Ljubi te brat – kaže gospodin na video snimku.

I ovo je izuzetno tužno. Ispostavlja se upravo ono što svi vide, al retko ko javno priča (policijski je čas, vanredno stanje, ne sme se) – Vučić je usred kampanje za izbore. Ponuda od 100 evra nije nikakva pomoć građanima, do jeftino kupovanje glasova. To je sramota za Srbiju, a najveća za onoga ko je na njenom čelu. Ako sramote ima.

Izvor: direktno.rs