Lijepa Sanja Vejnović je sa svega 20 godina postala zvijezda i ikona ljepote, i sve zahvaljujući ulozi Anđe u filmu ‘Banović Strahinja’.
Sanja-Vejnovic-1

Pored te uloge, sjećate je se i kao Čehinje Ruženjke koja je u filmu “Varljivo ljeto” zavrtila mozak Perici.

Sanja kao Anđelija

Sanja kao Anđelija

Sanja je važila za jednu od najpoželjnijih glumica na jugoslovenskoj sceni, a da je ta titula bila opravdana svjedoči činjenica da je prije nekoliko godina svrstana u najuži izbor filmske veb stranice IMDb najljepših svjetskih glumica starijih od 40 godina.

Uloga u kultnom filmu ju je obilježila

Uloga u kultnom filmu ju je obilježila

A da je istinska ljepota zaista neprolazna svjedoči činjenica da Sanja danas sa 56 godina izgleda fenomenalno.

Bez najsitnije borice, i bez trunke šminke, sa 56 godina lijepa glumica izgleda kao djevojčurak, što potvrđuju i oduševljeni komentari njenih pratilaca na Instagramu.

Loading...

Sanja ni danas nije odustala od glume – neki od posljednjih projekata su joj i uloge u serijama “Zabranjena ljubav”, “Ponos Ratkajevih”, “Urota”, “Larin izbor” i “Kud puklo da puklo”, a pored glume bavi se i produkcijom.

Sanja je, inače, bila u braku sa direktorom fotografije Goranom Mećavom. U braku su bili 30 godina, ali su se 2015. godine razveli zbog njegovog nevjerstva. Pričala je da je 2005. godine jednom oprostila prevaru, i u intervjuima govorila da to više ne želi da proživi. Ipak, suprug ju je opet prevario 2010. godine, preko čega Sanja nije mogla da pređe i tada su se definitivno razišli.

Sada je, sudeći po svom Instagram profilu, posvećena svojoj najvećoj ljubavi – glumi.

Izvor: zena.blic.rs