“Baš onda kada smo odustali od svojih snova, Bog je pokazao da nije digao ruke od nas. Učinio je ono nemoguće!”

bracni-par

Život je ispunjen krivim linijama. Puno puta kada odustanemo od svojih snova te pomislimo da nema više nade, dogodi se nešto što nam ponovno vrati snagu i motivaciju da idemo dalje kroz život. To se upravo desilo i ovom američkom paru.

Kada su se Udona i Chuck Hebert vjenčali 1995. godine, odlučili su zasnovati svoju obitelj

Njihovi snovi su ubrzo srušeni kada su saznali da neće moći imati djecu. Udonino tijelo jednostavno samo odbacuje embrije, rekli su liječnici. Ovaj par iz Louisianae je bio slomljen ovom viješću.

Ugostili su mnogo studenata s razmjene, dadiljali su, voljeli su djecu svojih rođaka, sve vrijeme su u stvari pokušavali ispuniti prazninu u svom životu.

Loading...

bracni-par-1

Udona je počela imati bolove u trbuhu, vrtoglavicu i grčeve. Nije pomišljala da je možda trudna, već se uplašila misleći da su to mogući simptomi raka.

Počela je osjećati “podrhtavanje” u trbuhu u studenom 2015. godine. Zatim je počela mučnina i ostali simptomi, koji se nisu smjeli ignorirati. Njezina majka i prijatelji su je uvjeravali da napravi test trudnoće, oba su bila pozitivna.

Samo četiri tjedna prije poroda, liječnici su potvrdili da će par uskoro dobiti svoj izvor sreće.

Upoznajte Brooksa Majora Heberta. Liječnici su bili iznenađeni ovom nenadanom bebom, objašnjavjaući da je Udonin slučaj vrlo rijedak.

bracni-par-2

Loading...

Beba je imala problema s plućima odmah nakon rođenja te je bila prebačena na neonatalnu intenzivnu njegu. “Sada mu ide odlično!”, rekla je ponosna majka.

“Bog je imao plan za nas, na njega smo dugo čekali, ali se sada konačno ostvario”, kaže Udona.

bracni-par-3

“Presretni smo zbog novog člana, koji je blagoslovio našu obitelj i za kojim smo toliko žudjeli!”

“Baš onda kada smo odustali od svojih snova, Bog je pokazao da nije digao ruke od nas. Učinio je ono nemoguće!”

Izvor: novizivot.net