Tašna je ženin najbolji prijatelj, zar ne? Osim što kompletira modni stil, volimo je i što je praktična i što u nju staje sve što nam može zatrebati u toku dana.

zenska torba 1

Muškarci je se plaše i kada moraju da zavire dobijaju alergijsku reakciju zbog silnih stvarčica koje se u njoj nalaze.

Ipak, šta je to što uvijek, UVIJEK trebate da nosite sa sobom osim onih osnovnih stvari – novčanika, ključeva od stana i mobilnog telefona?

Donosimo vam naš izbor od 13 stvarčica koje svaka žena treba da ima u tašni.

Pogledajte i recite nam da li biste nešto dodale ili oduzele?

Loading...

1. Bombonice za poslije kafe – Kafa je jedan od najvećih neprijatelja ljepota naših zuba, ali jasno je da bez nje ne možemo! Da biste smanjile njeno negativno dejstvo uvijek u tašni treba da imate bombonice bez šećera koje će osvježiti vaš dah i uklniti ostatke kafe sa zuba. Možete naravno koristiti i žvake, ali bombonice su daleko više šik!

stvari-zenska-tasna (1)

2. Korektor kao spas u pravi čas – Korektor je uvijek zgodan proizvod kada ujutru ne stignete da se našminkate. Bitno je da pokrijete tamne podočnjake i već ćete izgledati svježije. A tu je i za iznenadne bubuljice koje iskoče u sred radnog vremena prijeteći da vam pokvare ostatak dana!

stvari-zenska-tasna (2)

3. Krema za ruke – Posebno je bitna tokom hladnih zimskih dana kada se ruke više suše i koža puca. Uvijek u tašni nosite hranljivu kremu za ruke i mažite je poslije pranja ruku.

A

Loading...

4. Balzam za usne – Ista stvar kao i sa rukama – posebno tokom zimskih dana usne brže pucaju iu suše se zato uvijek nosite hidrantni balzam kojim ćete ih mazati.

Lips care

5. Papirne maramice – Ključan proizvod za vašu tašnu i potreban u najrazličitijim situacijama – od prehlade do pokvarene šminke. Takođe, ako imate masnu kožu papirne maramice će vam uskočiti u pomoć da pokupe višak ulja i umanje presijavanje lica. Jednostavno ih prislonite na T zonu.

stvari-zenska-tasna (5)

6. Karmin – Ako imate nijansu karmina po kojoj ste prepoznatljive uvijek ga nosite sa sobom u tašni. Odlično će vam doći kada treba brzinski da se dotjerate. Osim na usne, možete ga blago utapkati i na jagodice i iskoristiti kao rumenilo.

stvari-zenska-tasna (6)

Loading...

7. Parfem za pokret – Izašle ste iz kuće u žurbi i zaboravile da stavite parfem? Ili direktno sa posla idete na piće sa dečkom i želite da osvježite svoj miris? Za te situacije će parfemi u malim bočicama biti spas. Najpraktičniji su oni u tester bočicama koje ne zauzimaju puno prostora i koje ćete uvijek držati u tašni.

stvari-zenska-tasna (7)

8. Kompakt ogledalce – Zgodan način da diskretno provjerite svoj izgled – da li se šminka razmazala, da li vam se komadić hrane zaglavio među zubima, da li frizura stoji kako treba…

stvari-zenska-tasna (8)

9. Rezervna gumica za kosu – Nikad ne znate kada će vam zatrebati. Možda vam se frizura koju ste ujutru napravile pokvarila ili ste pokisle i kosa više ne liči na sebe ili vam jednostavno smeta dok radite… Uvijek treba da imate rezervnu gumicu za kosu koja će vam uskočiti u pomoć.

stvari-zenska-tasna (9)

Loading...

10. Ukosnice – Iz istog razloga kao i za gumicu za kosu u tašni treba da imat i par ukosnica.

stvari-zenska-tasna (10)

11. Naočare za sunce – Ženin najbolji prijatelj u situacijama kada nije stigla da se našminka ili jednostavno je sjela u auto, a jutarnje sunce ju je iznenadilo.

stvari-zenska-tasna (11)

12. Turpija za nokte – Koliko puta vam se desilo da vam na poslu, fakultetu ili u školi pukne nokat? Jedini način da stvar sanirate jeste turpija.

stvari-zenska-tasna (12)

Loading...

13. Kompakt puder – Kompakt puder je sjajan proizvod za situacije kada brzinski treba da sredite ten. Obično dolazi u pakovanju sa sunđerčićem koji možete da upotrebite za nanošenje, a često ima i ogledalce tako da vam nije potrebno da nosite posebno.

stvari-zenska-tasna (13)

Da li biste nešto dodale ili oduzele?

Izvor: mogujatosama.rs