Deset uzročnika raka se prećutkuje kako bi farmaceutska industrija zarađivala na toj teškoj bolesti, tvrde na alternativnim internetskim stranicama na kojima je objavljen intrigantan lista istih.

kemoterapija

1. Hormoni u mesu i mlijeku:

Većina domaćih životinja hranjena je vještačkim hormonima kako bi dobila na količini mlijeka i mesa. Vještački hormoni izazivaju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološki rendgenski zraci, skeneri na aerodromima:

Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu PREKLOPNICI preko grudi prije nego što je pobjegao iz ordinacije? Da, riječ je o smrtonosnim zracima koje uzrokuju rak, a došli ste kako bi ste ga spriječili ili reagovali na vrijeme.

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gdje primenjujemo dezodoranse prepune aluminijuma. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

Loading...

4. Toksična kozmetika:

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo PREPARATIVNA i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz:

Većina soje u Americi je genetski modifikovana i ako ste obožavatelj, naprimjer, sojinog mlijeka prebacite se na neko drugo jer … Sojino mlijeko suprotnom sadrži hemaglutinin, sastojak koji crvena krvna zrnca pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen. Kupujte organsko mlijeko, koje god vrste volite (kravlje, pirinčano, zobeno …).

6. Vještački zaslađivači:

Aspartam kao glavni sastojak vještačkih zaslađivača izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog crijeva kao i kanalizacionog otpada. Zloglasni aspartam nalazi se u gotovo svim gumama za žvakanje, lijekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite se žitnim sladovima, stevija, javorovom sirupu, medu ili sirovom organskom šećeru.

7. fluorisane voda:

Ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi niti pročišćava vodu koja prolazi kroz cijevi. Fluor zapravo zagađuje vodu i ispira minerale iz našeg tijela te oslabljuje imunitet. Pijte izvorsku vodu.

Loading...

8. Lijekovi, vakcine:

Potražite iskrenog ljekara koji će vam dati savjete o životnom stilu i ishrani kao prevenciji za rak. Klonite se „lijjekova“ velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.

9. Vještačke boje za hranu i konzervansi, aditivi:

Gotovo svaka vještačka boja za hranu proizvedena je u laboratoriji. Silni konzervansi bukvalno guše vaše ćelije i pretvaraju ih u ćelije raka. Okrenite se šarenom organskom voću i povrću, žitaricama, boranijom, sjemenkama. Zdravo je, ai tanjir čini ljepšim. Ne kupujte stvari iz kutija i konzervi.

10. Komercijalni sapuni, šamponi, paste, kreme:

I opet, ono što se primjenjuje na koži, kosi ili zubima završava u vašem krvotoku. Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci mogu izazvati rak. Pravite sami ili kupujte organsku, prirodnu kozmetiku. Postoji izreka „Ne stavljam na kožu ništa što ne mogu i pojesti.“

Izvor: nezavisne