Wan Mai je slončić u Parku prirode Elephant na Tajlandu. Kao i većina “djece”, voli provoditi dane istražujući, igrajući se i odlično se zabavljajući.

Srećom, ta prilika se ukazala kada je usred parka pukla vodovodna cijev u kojoj ona i nekoliko drugih azijskih slonova žive zajedno. Bio je to za slonića sretan događaj.

Iako bi prizor puknute vodovodne cijevi mogao biti zabrinjavajući za neke, npr. osoblje u Parku prirode Elephant, Wan Mai je to bio poziv da se igra u mlazu vode.

Snimak prikazuje uzbuđenog slonića Wan Maija kako odmah i oduševljeno trči u središte područja, gdje je voda išla prema nebu poput nezaustavljivog gejzira.

Tamo je prvo dopustila da joj voda prelije cijelo tijelo. Trčala je krugovima oko vode, a zatim zapljusnula lokvu koja se brzo razvijala oko cijevi.

Loading...

Nezadovoljna što je samo pustila vodu da padne na nju, ona se zatim vratila i stala ravno nad gejzir. Brza voda udarila joj je u donju stranu, a zatim u lice, u čemu je očito uživala.

Wan Mai je imala svo vrijeme svog života, prskajući se i igrajući po ovoj neočekivanoj kiši prije nego što se vratila u stado.

( ŽivotniMagazin.com )