Zdrava ishrana je bitna za očuvanje zdravlja i liječenje raznih bolesti. Liječenje prirodnim putem je mnogo uspješno, pa čak i kod liječenja najtežih bolesti poput raka. Zato se hranite zdravo, unosite dovoljno vitamina i hranljivih materija.

rak-doktorica

U našim člancima smo dosta govorili o prirodnim lijekovima i njihovoj učinkovitosti. U ovom članku ćemo vam pokazati još jedan lijek.

Ovaj lijek je veoma dobar za jačanje vašeg imuniteta, popravljanje krvne slike, jačanje vida, liječenje upala, ćišćenje organizma, pa čak i za liječenje raka. Dobro će vam doći, zato ga probajte. Osim toga, djelovat će i preventivno na razvoj te i ostalih bolesti. Očistit će organizam od toksina.

Potrebni sastojci:

Loading...
  • 500 g cvekle
  • 500 g mrkve
  • Šaka kajsija
  • Šaka grožđica
  • Kašika meda

Priprema i način korištenja:

Priprema je vrlo jednostavna, očistite i isjeckajte sastojke, potom ih stavite u blender dok ne dobijete finu smjesu. Dodajte i malo vode. Dobijena količina će vam biti dovoljna za dva dana.

Konzumirajte po pola čaše dnevno- oko 1 dl, 3 puta dnevno, prije obroka. Čuvajte na hladnom i tamnom mjestu u staklenoj posudi.

Pored konzumiranja lijeka potrebno je da se hranite zdravo. Konzumirajte ovaj lijek mjesec dana na ovaj način, zatim napravite pauzu od nekoliko dana.

Izvor: megagiga.info