„Ovo je Sharon, moja punica. Ona me je naučila da ne sudim ljude prema vanjštini dok ih dobro ne upoznam.

punica-foto

Kada sam ju prvi put upoznao teško sam razumio njezin naglasak. Činila se malčice nametljivo na pasivno-agresivan način. No znao sam da je važna ljubavi mojega života tako da sam ju nevoljko prihvatio – kao i svi, nisam mogao birati punicu.

Nakon 5 godina još ju nisam poznavao.

Loading...

Moja je supruga dobila leukemiju s 30 godina. Kada je naš svijet zauvijek promijenjen, Sharon je vrlo tiho i odlučno prešla u ulogu za koju je rođena. Preselila se sa svojim suprugom u našu kuću te se počela brinuti za Michele, moju suprugu.

Tijekom posljednje dvije godine, ona je kupovala većinu namirnica, kuhala gotovo svaki naš obrok, prala rublje i čistila, vozila je moju suprugu na njezinih 300+ pregleda, brinula se za tisuće lijekova i pazila da ih Michele uzima točnim redoslijedom u točno vrijeme.

To je činila i nakon što joj je prije 6 mjeseci dijagnosticiran rak. Kada je imala mastektomiju. Kada je prolazila kemoterapiju.

Ona pjevuši kada radi. Ona priča sama sa sobom kada nitko ne sluša te svaki dan živi puna poniznosti i tihe zahvalnosti.

Loading...

Ovo sam uslikao prije nego sam otišao jutros na posao. Nije znala da sam ju vidio.

Ovo je, moji prijatelji, veličina čovjeka u tišini. Čekala je da se skuha zobena kaša 300. put od kada se Michele razboljela.

Nema svatko ovakvog superjunaka u svojim životima.

Zbog toga sam ispunjen zahvalnošću svaki dan“.

Izvor: novizivot.net