Kako je ovo moguće?

bebe-crne

Kada su Aron i Rejčel odlučili da usvoje dvoje dece afro-američkog porekla, morali su da se suoče sa malicioznim i neprijatnim komentarima.

Međutim, njih dvoje su ostali odlučni i jaki, bez obzira na okolinu. Pružili su ovim mališanima divan dom i pravu porodicu.

Priča je za njihovu porodicu mogla da se završi ovde, ali je život za njih imao iznenađenje. Ubrzo su saznali veoma iznenađujuću vest.

Iako su uvek maštali da dobiju svoju biološku decu, to im nije uspevalo. Upravo su se iz tog razloga odlučili na usvajanje.

Loading...

Kada su saznali za mogućnost usađivanja embriona koji nisu njihovi, momentalno su se odlučili na ovaj potez.

Rejčel su usađena dva embriona afro-američkog porekla, koja su bila zamrznuta 15 godina.

Želeli su da njihova usvojena deca imaju braću ili sestre koji su poput njih.

,,Razumeli su naše ubeđenje da bi naša deca trebalo da budu iste boje kože, pa su podržali našu želju da pokušamo sa embrionima afro-američkog porekla,” napisao je Aron.

Nakon 6 nedelja, bilo je vreme da posete lekara. On je ustanovio da se jedan embrion podelio na dva, pa su radosni roditelji očekivali više beba!

Porođaj je protekao u najboljem mogućem redu, te su Rejčel i Aron postali roditelji petoro dece.

Loading...

,,Veoma je utešno to što je naša familija svesrdno pomogla našoj neobičnoj porodici. Živimo svoj san, koji ne bi sanjale mnoge porodice, ali smo mi veoma ponosni što smo postali deo istorije naše države,” izjavio je Aron.

,,Sećam se kako je prijatelj koji je prošao kroz postupak usvajanja rekao kako bi želeo da mu porodica liči na Ujedinjene Nacije. Kada pogledam sada moju porodicu, shvatam da smo otišli još dalje, a moja porodica je za mene malo komad raja,” izjavio je ponosni otac.

Predivna i inspirativna priča, je l’ da?

( ŽivotniMagazin.com )