Bill Hudson, bivši suprug Goldie Hawn i otac Olivera i Kate Hudson, neugodno se iznenadio na Očev dan kada je na Instagramu vidio fotografiju koju je objavio njegov sin.

odrekao-se-djece

Riječ je o fotografiji na kojoj su Bill, Oliver i Kate, a snimljena je prije 30 godina. Uz fotografiju je stajao i opis: “Sretan dan napuštanja”, a fotografija je postala viralni hit i pokrenula je brojne rasprave.

Kate Hudson je nakon toga objavila i zajedničku fotografiju s novim partnerom Goldie Hawn, Kurtom Russellom i napisala: “Tata, jednostavno rečeno… Hvala ti. Sretan ti Očev dan. Volim te do mjeseca i nazad”, a isto je nedugo zatim učinio i Oliver.

Uslijedili su telefonski pozivi i Bill nije htio reagirati sve do intervjua u kojem je izjavio da se odriče svoje djece.

Poručujem im – slobodni ste. Imao sam petero djece, ali sad se smatram ocem troje. Više ne smatram Olivera i Kate svojom djecom” – izjavio je potreseni Bill i dodao: “Zamolio bih samo da prestanu koristiti prezime Hudson. Više nisu dio mog života. Oliverova je objava bila zlonamjerna, zla i unaprijed smišljena. Za mene je mrtav, kao i Kate”.

Hudson za sve krivi bivšu suprugu. “Goldie je željela stvoriti mit o savršenoj obitelji s Kurtom i željela me se riješiti” – rekao je Bill i dodao da je Oliverova objava bila kao “nož u leđa”.

Izvor: novi.ba