Tisha je našla za drago kad je njezin muž, Matt, tetovirao lik njenog lica na svoju ruku. Međutim, nakon četiri i pol godine braka, par je podnio zahtjev za razvod braka.

tetovaza-fe

Ono što Tisha nije očekivalo da vidi, međutim, bilo je ono što je Matt učinio poslije kako bi prikrio njezin portret.

“Prolazak kroz ovaj razvod bio je poražavajući, ali ova tetovaža je učinila još bolnijim”, rekla je Tisha za Inside Edition. “Vjerujem da je Matthew to učinio kako bi me povrijedio. Mogao je pokriti cijelu stvar iz poštovanja prema meni, ali umjesto toga pretvorio me u svoje neko stvorenje. Radije bih da sam zastupljena kao ja, a ne kao demon. ”

Kada je Mattov tattoo umjetnik Jojo Ackerman podijelio fotografije s Imgurom u aprilu 2016., mnogi su korisnici stali na njenu stranu.

“Bila bih zgrožena da izađem sa nekim ko ima demonsko lice svoje bivše supruge na ruci. Trebao ga je samo pokriti. Još jedna glupa pogreška “, napisao je jedan korisnik Imgura.

Loading...

Međutim, Matt kaže da je uvijek koristio tetovaže kako bi ilustrirao ono što osjeća. Razvod braka nije lak za bilo koga, a on više nije mogao podnijeti da pogleda svoju bivšu ženu.

“Svaki put kad prolazim kroz nešto, nastavljamo s radom”, rekao je Matt. “U to sam vrijeme bio ljut i bijesan. Bilo je to teško vrijeem – prolaziti kroz razvod.”

tetovaza-slika

Matt kaže da slika nije od vraga, već od japanske legende, Kiyohimea. Priča se odnosi na ženu koja se zaljubi u redovnika, ali se pretvara u zmiju kad ga pokušava napustiti.

Šta vi mislite o prikrivanju tetovaže? Javite nam u komentarima!

( ŽivotniMagazin.com )