Normalno je da ako ste duže vremena u vezi imate osjećaj da je partneru malo dosadno i da se zasitio. Čak iako niste u vezi, tebate znati kako se ponaštati. Ukoliko želite da zaintrigirate i zavedete svog muškarca, obratite pažnju na ove trikove:

djevojka

Ispričajte mu kako ste proveli svoj dan bez njega

Pokažite mu da vam može biti lijepo i bez njega. Ispričajte mu kako ste negdje išli i kao vam je bilo lijepo. Ako mu je stalo, pružat će vam pažnju i truditi se.

Ako vas on ignoriše ignorišite i vi njega

Loading...

Ako vaš partner vas ignoriše, ne javlja vam se, ne odgovara na poruke, zašto biste vi njega zvali, trudili se, kada se on ne trudi oko vas? Čak vam pokazuje da ima pametnija posla.Imajte samopoštovanja. Neka se i on malo potrudi.

Nemojte uvijek biti dostupne

Nemojte na prvu odmah pristajati na sve. Neka malo čeka. Nemojte ko iz topa pristati na datum koji njemu odgovara, već recite da ćete provjeriti kada možete.

Ne govorimo vam da ga odbijete, samo nemojte toliko očigledno pokazivati da jedva čekate da vas pozove. Ne odgovarajte iste sekunde na poruku, već malo sačekajte. pogotovo, ako i njemu treba dugo da odgovori. Naravno, ne čekajte previše, radite to umjereno.

Izvor: megagiga