S tačno godinu dana razmaka, popularna pjevačica donijela je na svijet dvoje djece, a paparaci su se, tokom obe njene trudnoće, utrkivali da ovjekovječe njen tadašnji izgled.

jelenak-1

Jelena Karleuša nesumnjivo je jedna od najčešće fotografisanih dama na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što je u drugom stanju bila veoma interesantna medijima.

Popularna pjevačica, koja je na Vidovdan 2008. izgovorila sudbonosno „da“ fudbaleru Dušku Tošiću rodila je 7. septembra iste godine njihovu prvu kćerku – Atinu, a u dan tačno godinu dana kasnije stigla je mlađa Nika.

jelenak-2

jelenak-3

Loading...

Ona je u svojim trudnoćama uživala i čuvala sa suprugom intimu daleko od očiju javnosti, a u rijetkim prilikama kada se pojavljivala pred kamerama pokazivala je da joj je priroda i te kako naklonjena. Štaviše, Karleuši je u oba navrata uglavnom rastao samo trudnički stomačić, a zadržala je svoju prepoznatljivu vitku figuru.

jelenak-4

Tokom Jelenine druge trudnoće, paparaci su na jednom gradskom događaju ovjekovečili njen trudnički izgled, kada se sa suprugom pojavila u lepršavoj i dekoltiranoj mini-haljini. Na prvi pogled, pjevačica je izgledala kao da nije u drugom stanju, dok je, kada je zagladila haljinicu, bilo jasno da je uveliko u drugom trimestru!

Štaviše, Jelena je u drugom stanju snimila i reklamu u kojoj je djelić zapleta upravo činjenica da izgleda tako da mladić koji želi da joj se udvara ni ne primjećuje da je trudna sve dok ne vidi njen stomak.

jelenak-5

Izvor: Glossy