Studentica je na internetu ponudila na prodaju svoju nevinost kako bi prikupila dovoljno novca za studiranje u inozemstvu.

maja

Mnogi studenti se tokom studiranja suočavaju s brojnim problemima. Moraš raditi kako bi platio svoje obrazovanje. Ja želim da odselim u drugu zemlju i studiram medicinu – univerzitet traži mnogo novca, a valja platiti i kiriju. Stoga, želim ukloniti finansijski teret i fokusirati se na studije.

SHARE TWEET SHARE E-MAIL KOMENTARI
Ariana, 20-godišnja Ruskinja, prodaje svoju nevinost za najmanje 130,560 funti (oko 300 hiljada KM).

„Mnogi studenti se tokom studiranja suočavaju s brojnim problemima. Moraš raditi kako bi platio svoje obrazovanje. Ja želim da odselim u drugu zemlju i studiram medicinu – univerzitet traži mnogo novca, a valja platiti i kiriju. Stoga, želim ukloniti finansijski teret i fokusirati se na studije“, rekla je Ariana, piše “Radiosarajevo“.

ariana_rusija_studentica_nevinost1

Loading...

Dodala je da njeni roditelji nisu bogati, te da Rusija ne nudi kredite za studiranje van zemlje. Rekla je da je sigurna da će je roditelji – kad jednom doznaju – podržati.

„Ja sam samostalna žena i mogu raditi što želim. Vjerujte mi, dobro sam razmišljala o ovoj odluci. Dugo sam se nadala da ću poznati pravu ljubav, ali nisam. Zašto bih dalje čekala? I zašto bih izgubila nevinost s nekim ko će mi slomiti srce“, poručila je ona.

Ona se nada da će „kupac“ biti pažljiv s njom: „Ko zna, možda bude i neke budućnosti među nama…“

Na prodaju je i nevinost njene prijateljice Lolite, pa kupac koji plati dovoljno može izabrati jednu ili njih dvije…

Izvor: radiosarajevo