Song Jin Ju i Šin Ji Hu iz Južne Koreje su za pet mjeseci potpuno promjenili izgled i dobili besprijekorna mišićava tijela. Za većinu onih koji posmatraju njihove fotografije ovolika transformacija je misterija. Oni prikazima “prije i poslije” pokazuju nevjerovatne rezultate svog truda.

mladi-par-transformacija (1)

Njihov cilj je bio jasan, za pet mjeseci dobiće izvajane mišiće. Svakod dana su tri sata vježbali aerobik, a dva puta nedeljno po sat i po vremena provodili su u teretenau i dizali tegove.

Da bi postigli cilj, okrenuli su se posebnom režimu ishrane, koji je u slučaju Šin Ji Hu izgledao ovako: 3 -4 bjelanca, 50 grama krompira, povrće i voće i tako pet puta dnevno.

mladi-par-transformacija (2)

Song Jin Ju je tokom dana uživao u ovakvom jelovniku: 150 grama pilećih prsa, 120 grama slatkog krompira, nekoliko komada paradajza, badema i kupus dinstan na luku.

Loading...

Teretena je postala njihov drugi dom, a njihova predanost vježbanju je bila impresivna.

Poslije pet mjeseci on je sa 83 kilograma i 16 odsto tjelesne masti došao do 71 kilograma i samo pet odsto masnog tkiva. Šin je prije treniranja imala 71 kilogram i 32 procenata masnog tkiva. Sad njena vaga pokazuje 49 kilograma, a u njenom tijelu masno tkivo čini samo 18 odsto.

mladi-par-transformacija (3)

Sa novim izgledom okrenuli su se takmičenju u bodibidldingu, i ne prestaju da šokiraju mnoge na društvenim mrežama.

Izvor: zena.rs