U ovom kolažu izaberite sliku koja vas najviše privlači. Iza svake slike se krije simbolika jedne Tarot karte. Vaš odabir će vam reći što bi vam mogao donijeti slijedeći mjesec!

slika-februar

SLIKA BROJ 1

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte CARICA.

Za vas je naredni mjesec – mjesec stvaranja. Carica simoblizira plodnost te svaku vrstu kreiranja i produktivnosti. S toga – u ovom mjesecu možete očekivati mnogo aktivnosti i akcije. Gledano sa fizičke razine, imati ćete mnogo energije, brinuti ćete se za druge – kao majka, raditi više poslova odjednom i biti ćete jako dobro organizirani. Ukoliko gledamo simboliku karte s unutranje razine – onda možete očekivati da će se roditi neke nove ideje. One će svakako biti dobre i važno je da to ne ostane samo u ideji – već da napravite neke konkretne poteze kako bi tu istu i realizirali. Plodan je mjesec pred vama!

SLIKA BROJ 2

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte UMJERENOST

Loading...

Za vas je naredni mjesec – mjesec usklađivanja. Izgledno je da imate previše obaveza te da vam nedostaje ispravnog usklađivanja u životu. U narednom mjesecu morati ćete se pozabaviti time, kako biste mogli živjeti opuštenije i smirenije. Potrebno je da napravite neke kompromise – kako biste postigli zlatnu sredinu u svom životu. Zahtjevan je mjesec ispred vas, no to je jedini mogući način da kreirate kvalitetniju budućnost za sebe i svoje bližnje!

SLIKA BROJ 3

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte PRAVDA

Za vas je naredni mjesec – mjesec uravnoteženja. Postići pravi balans u životu kompleksan je proces i iziskuje konstantan rad na tome. Riješavati ćete poslove koji nisu dovršeni ili ćete se napokon suočavati sa samima sobom. Neki od vas bi mogli ući u ozbiljnu ljubavnu vezu a neki bi mogli razriješiti sudski proces. Mnoge istine mogle bi, tokom mjeseca, izaći na vidjelo. S toga je ovo važan mjesec za vas. Budite iskreni i hrabri!

Izvor: atma.hr