Prije nego što počnete da radite na novogodišnjoj odluci da konačno smršate, možda biste trebali malo da sačekate. Ispostavilo se da su debeljuškasti muškarci mnogo bolji ljubavnici od svoji mršavih ‘kolega’.

debeljuce-foto

Barem je to ono što su ove dvije odvojene studije pokazale – a sada se otkriva i zašto!

Anketa

Darel Frimen, želio je da sazna šta je to što žene vole u spavaćoj sobi, pa je ispitao 2.544 brizanske žene koje su iskusile dosta muškaraca. Rezultati su bili iznenađujući.

Muškarci sa viškom kilograma

Žene su upitane o fizionomiji muškarca po principu koji je najbolji u krevetu. “Muškarci sa viškom kilograma” bio je najčešći odgovor sa od oko 38%. Atletski građeni muškarci nalaze se na drugom mjestu sa 21%.

Loading...

“Željni da zadovolje”

Onda, žene koje su odgovorile “debeljuce” upitane su i zašto, a bilo je dvije vrste odgovora. I odgovor “izgledali su željniji da mene zadovolje, a ne sebe” i “bili su nježniji i pažljiviji” dobili su 42% glasanja, svaki.

Unutrašnjost

Frimen je rekao da je otkrio i sljedeće, “činjenica da žene više vole seks sa debeljuškastim muškarcima samo ide na ruku tome da napumpani mišići nisu sve i da je mnogo bitnije ono što je unutar čovjeka.”

I još nešto…

Do sada, vjerovatno razmišljate, “super! To je dovoljan razlog da ostanem ovakav.” Ali ima još nešto. Druga studija koja je urađena u Turskoj pronašla je još nešto interesantno.

Seksualne performanse i indeks težine

Loading...

Istražitelji su željeli da saznaju koja je korelacija između indeksa tjelesne težine (BMI) i seksualne performanse. Ispitali su 100 muškaraca sa seksualnom disfunkcijom i 100 muškaraca sa zdravim seksualnim životom.

Izdržljivost

Šta je istraživanje otkrilo? Debeljuce su izdržljivije u krevetu. Njihovo prosječno vrijeme seksa je između 7.3 minuta u poređenju sa 2 minuta kod mršavih momaka.

Prerana ejakulacija

I ne samo to, anketa je otkrila da mršavi momci češće imaju preranu ejakulaciju nego debeljuce. Izgleda da su žene u prvoj anketi znale o čemu pričaju.

Slavite svoju veličinu

Šta ovo znači za vas? Ako imate višak kilograma, ne budite strogi prema sebi. Bar ste bolji u seksu od vaših mršavih prijatelja. A ako ste žena, počnite da tražite vašeg debeljucu sa kim ćete biti.

Izvor: kurir.rs