Policija iz BiH je u proteklom periodu dobila ovu veoma neobičnu dojavu, a kompletnu priču i zapisnik je napravio inspektor Milan Galić koji je ispričao šta mu je djevojka rekla.

zena-islustracija

Neimenovana djevojka imala je odnos prije nekoliko godina sa svojim partnerom kada ju je nešto pecnulo u predjelu genitalija. U tom trenutku ona nije pridavala veliku važnost tom neprijatnom osjećaju, ali je nakon nekoliko godina saznala da joj se u tijelu nalazi – čip, mada to još niko nije dokazao.

Policija iz BiH je u proteklom periodu dobila ovu veoma neobičnu dojavu, a kompletnu priču i zapisnik je napravio Milan Galić koji je takođe bio zbunjen kada je uzimao podatke od djevojke.

Ova gospođa je rekla da ništa nije osjetila, samo ju je nešto pecnulo. Čip se sada navodno nalazi negdje kod srca, a putem njega, ljubavnik je snimao njihove odnose i kačio na internet“, rekao je Milan Galić, prenosi hercegovina.info.

U zapisniku još stoji da je policija uzela pristupnu šifru, preko koje je djevojka pokušavala da pristupi serveru, na kom bi pronašla navedene snimke.

Šifru koju je gospođa dala policiji ne omogućava pristup nijednoj internet adresi“, navodi se u zapisniku.

Izvor: srbijadanas.com