Nisam imao duže vreme devojku, nikako da mi uleti nešto. Već sam počeo da se nerviram zbog toga – počinje priču Marko S. iz Beograda koji je imao prilično negativno iskustvo sa upoznavanjem devojke na Fejsbuku.

fejsbuk1

Da li ste ponekad ljubomorni na fotke objavljene na tuđim profilima na Fejsbuku?

Svi izgledaju lepo, preplanulo, bez viška kilograma i problematičnih akni na licu Tu su uvek izlasci, dobra garderoba, letovanje…

Loading...

A od lepih devojaka sve vrvi, da se prosto pitate gde se sreću sve te dobre ribe.

Gradom šetaju klinke i bračni parovi sa decom, a dobre ribe žive u virtuelnom svetu. Izbijaju vam fotografije prezgodnih devojaka, sa preko 1.000 pratilaca i 300 lajkova na po jednoj fotografiji. Većina pomisli, da li je ovo manekenka ili foto-model, želim da je upoznam?!

Većina momaka se bar nekad “istripovala” i poslala jednoj takvoj “zgodnici” zahtev za prijateljstvo, nadajući se dobroj spiki, a ako sve bude kako treba, i sastanku.

Nalete na “random” izabranu devojku sa fejsa i priča krene…

Loading...

Sličnu situaciju imao je i Marko S. (27) iz Beograda koji je za Telegraf ispričao svoju “Fejsbuk avanturu”:

– Nisam imao duže vreme devojku, nikako da mi uleti nešto, već sam počeo da se nerviram zbog toga – počinje priču Marko – vrtim tako Fejs danima, i vidim da neka drugarica još iz srednje, stalno izbacuje slike sa njom, a ono riba – vrh. Kao meleskinja. Odlepio sam čim sam video slike – uzbuđeno priča Marko.

Marko je bio u višegodišnjoj vezi sa izvesnom Danijelom, posle čega je postao emotivni invalid. Prvo nije želeo da bude ni sa kim, a kada je malo došao sebi, ni sa jednom da se dogodi nešto konkretno. Sve se završi sa par razmenjenih poruka, posle pijane noći u gradu. Ovo slučajno naletanje, mu je došlo kao melem na ranu:

– Pune usne, preplanuli ten, ličila mi je na Rijanu, majke mi – ubeđuje nas ovaj mladi Beograđanin i dodaje da se odmah zagrejao i poslao joj zahtev. Kada je prihvatila, nije se libio i odmah je krenuo “u akciju”.

Loading...

– Da, odmah sam uleteo sa lovačkom pričom, pohvalio sam je da predobro izgleda, što sam stvarno i mislio, svakog dana sam gledao šta postuje, pratio komentare na fotografijama, cimao je za viđanje – detaljno priča Marko, dodajući da je u početku bila “zauzeta devojka”, koja nije imala vremena, ali mu je ipak odgovarala.

A onda su počeli i da se čuju telefonom, i sve je išlo dobro. Marko je već počeo i da ih zamišlja u vezi. Nikad pre nije imao taj osećaj, a da pritom devojku nikada nije ni video.

– Posle gotovo mesec dana ubeđivanja, moljakanja, podvlačenja pod kožu, pričanja do tri ujutru, uspeo sam da je namolim za viđenje. Bio sam presrećan, kao klinac koji nikad nije imao ribu – pomalo i postiđeno priča on.

A onda je došao veličanstveni trenutak susreta! Takav je barem trebalo da bude…

Loading...

– Nije mi bilo dobro, devojka je išla ka meni, a ja sam gledao unezvereno. Ništa mi nije bilo jasno – zaprepašćeno priča ovaj mladi Beograđanin – lice rošavo, previše pudera, bilo bi mi gadno da je poljubim onako prešminkanu – i sa smehom govori – a oči sitne, trepavice se slepile od maskare. Baš sam bio užasnut – iskreno nam se poverava Marko.

Kako dalje priča, taj prvi sudar, oči u oči, bio je katastrofalan. Ona sva važna, kao da je mis univerzuma, a Marko zatečen prizorom. Jedino što je valjalo jeste to što je bila visoka, i relativno dobro građena:

– Relativno dobra, sise nije imala ni približno kao na slikama, verovatno je trpala čarape u brus kad je trebalo da se slika! Imala je i mali stomačić, al’ to nije toliko ni strašno, koliko celokupni utisak – dodaje Marko i da ne bude kako je upoznao gabora, kaže da je fina cura.

Prošetali su i popili kafu, nije želeo da ispadne seljačina, i da ostavi devojku posle pola sata, uz izgovor da mu je nešto hitno iskrslo i okrene se glavom bez obzira:

Loading...

– Devojka je zanimljiva, nije neka umišljena prevrtljivica, ali defintivno to nije ono što sam očekivao. Nije mi se dopala nimalo, i baš sam bio razočaran posle tog upoznavanja – navodi on i kaže da mu se i ona samo jednom javila na četu.

Drugarima nije smeo da kaže šta ga je snašlo, jer bi ga “ubili” od zezanja i pomislili da je upoznao transvestita, čim je tako zgranut.

– A verovali ili ne, ona bez griže savesti i dalje postavlja takve slike na Fejs i ko zna koliko momaka se tako zalepi?! Verovatno i nekog upeca na tu foru, stvarno je ne razumem – završava priču Marko, koji posle ovoga neće upoznavati devojku putem društvenih mreža.

A vi? Kakva su vaša iskustva sa onlajn upoznavanjem?

Izvor: telegraf