Sara Ingl (25) je opsjednuta Diznijevim crtaćima i princezama u tolikoj mjeri da je odlučila da se transformiše u njih, a da bi to postigla, potrošila je pravo malo bogatstvo.

Ova 25-godišnjakinja iz Denvera je potrošila više od 14.000 dolara na ručno rađene kostime princeza iz Diznijevih bajki: Bijele, Pepeljuge, Snježane, Arijel, Zlatokose, Meride, Elze i Ane. Ona posjeduje 17 različitih haljina i 16 različitih perika, a pripremanje i proces šminkanja i konturisanja lica znaju da potraju i više od tri sata.

– Za svaku od ovih haljina potrebno je otprilike šest mjeseci izrade i veoma mi je važno da sve izgleda savršeno – kaže Sara.

sara1

Ona tvrdi da je rođena sa natprirodno velikim očima, srcolikim licem, sitnim nosićem i punim usnama zbog čega joj ljudi oduvek govore da liči na lutku ili Diznijeve princeze. Tako je i došla na ideju da počne da radi kao imitator omiljenih dječjih likova i uložila je cijelu ušteđevinu u ovaj hobi od kog sada i zarađuje.

Loading...

sara2

Sara, koja ima i stalni posao u marketinugu, svoje slobodno vrijeme troši na ovu neobičnu strast. Materijale za ove kostime nabavlja iz različitih krajeva svijeta, a da bi se jedna haljina sašila potrebno je i do šest mjeseci.

Veoma je popularna na dječjim zabavama, a da bi se pojavila naplaćuje 145 dolara.

sara3

Pored rođendana, Sara volontira u dječjim bolnicama i staračkim domovima zabavljajući djecu svojom pojavom i izvedbama.

Loading...

A kakva bi to bila princeza da nema i princa na bijelom konju!

sara4

Dečko Derek joj je najveća podrška, a zajedno su i pokrenuli biznis i sada organizuju zabave. Čak ga je i ubijedila da se maskira u princa i glumi sa njom na nekim zabavama i to joj mnogo znači.

sara5

Sanja da će jednog dana postati oficijelna Diznijeva princeza, a do tada je više nego prezadovoljna podrškom koju dobija na društvenim mrežama i divnim komentarima kojima je obasipaju iz dana u dan.

Izvor: zena.blic