Kada je objavila svoje fotografije na Instagramu, nije mogla ni da pretpostavi da će to skupo koštati njenog oca koji je portparol Kremlja.

Cerka-Foto-Instagram-Stpellgrino

Portparola Kremlja Dimitrija Peskova (57) odala je njegova kćerka Lisa koja je na Instagramu objavila fotografije sa luksuzne jahte. On je tvrdio da nije iznajmio tu jahtu i da se ne nalazi na luksuznom krstarenju, već na odmoru u hotelu na Siciliji, ali su slike pokazale suprotno.

Da podsketimo, nedavno se vkenčao s olimpijskom prvakinjom u umketničkom klizanju Tatjanom Navkom (40).

Par je nakon vkenčanja otišao na bračno putovanje. Mediji su prenosili da su putovali na luksuznoj jahti koja se iznajmljuje za 385.000 eura dnevno, iako je Peskov to negirao. Čelnici opozicije zaključili su da je to previše za ruskog činovnika koji ima mkesečno platu od 11.000 eura. Peskov je unajmio drugu najskuplju jahtu na sviketu pa je sa porodicom krstario Sicilijom, oko Kaprija i Sardinije.

Opozicija je odmah postavila pitanje odakle Peskovu novac za tako skupi sat i tako skupo putovanje. Iako je Peskov rekao da mu je sat poklonila supruga, opozicija nagađa da mu je sat možda poklonio njegov prijatelj Vladimir Putin. Osim toga čelnici opozicije tvrde i kako je očigledno da Peskov zarađuje mnogo više nego što su njegova navodna primanja.

Putin im sigurno ovo neće oprostiti, jer je najmanja stvar koja mu je potrebna sada – mrlja na protparolu Kremlja i zanimacija za opoziciju.

Izvor: 24sata.hr