Malissa Lewis kasnila je na posao. Da bi što prije stigla do osnovne škole u kojoj radi, odlučila se da ode alternativnom i poprilično pustom cestom u Kentakiju. Upravo tada je doživjela nešto što joj je promjenilo život…

vreca-na-cesti-1

Naime, ova majka troje djece na cesti je ugledala crnu vreću za smeće. Nakon što se zaustavila automobilom, primjetila je da se vreća pomjera – definitivno se nešto nalazilo u njoj!

Što se više približavala, bilo joj je jasnije da se kesa pomjera po cesti. Malissa je izvukla svoj telefon i snimila nekoliko sekundi videa.

Loading...

Stvorenje koje se nalazilo unutar vreće osjetilo je Malissinu prisutnost, te je krenulo prema njoj svim svojim snagama. Bez obzira na mogućnost da se unutra nalazi neka opasna životinja, Malissa je poderala vreću.

Kada je pogledala unutra, nije mogla vjerovati svojim očima…

vreca-na-cesti-2

Unutra se nalazio malo prelijepi crni psić! Čim je vidio Malissino lice, mališan je počeo da mrda svojim repom.

Odlučila je da ga odmah odvede veterinaru koji je ustanovio da se radi o 8 sedmica starom psu koji na svu sreću nije bio bolestan.

Loading...

vreca-na-cesti-3

Malissa je odlučila da zadrži psa i sada tvrdi da ga njena djeca jednostavno obožavaju.

vreca-na-cesti-4

Na svu sreću ova priča je imala sretan završetak, no ne možemo da se ne zapitamo – kakva osoba može da uradi ovako nešto grozno? Šta je to sa pojedinim ljudima?

Izvor: ludodobola.com