Poštar Enver je obavljao svoj posao kao i svaki dan, po sarajevskom naselju Breka, ali kada je pozvonio na interfon zgrade u kojoj je živio Husref doživio je jako neugodno iskustvo.vera Hasagića starim tvrdim hljebom kad mu je donio račun za mobitel.

hljeb

Husref je preko interfona prvo pitao ko je, a kad je shvatio da je u pitanju poštar, izletio je vani u gaćama jer je prije toga spavao, i ponio sa sobom hljeb star tri dana, tvrd kao kamen, te sa njim nokautirao nesretnog poštara Envera zbog čega je morala intervenisati Hitna pomoć, saznaje Sarajevo365.com

Iz Hitne pomoći su nam potvrdili da je poštar zadobio teške povrede glave ali da je van životne opasnosti, te da neće moći da radi najmanje sedam dana, zbog potresa mozga.

Komšije Husrefa Aljovića su izjavile za Sarajevo365.com da je on uvijek bio miran i tih, te da ne mogu da vjeruju šta se desilo, jer on ne bi ni mrava zgazio, ali da je najvjerovatnije pod velikim stresom jer se žena od njega sudski razvela tri dana ranije, zato što je počela da se zabavlja sa uposlenikom kompanije BH Telecom.

Policija je napravila zapisnik na licu mjesta a porodica nesretnog poštara je najavila podizanje krivične prijave protiv Husrefa.

Izvor: sarajevo365