Jedna gospođa iz zagrebačke Petrove tvrdi da joj je nepoznati muškarac u propao kroz kuhinjski strop i uništio joj komodu. Još uvijek nije došla sebi: ‘Ustao je i otresao se od prašine’, rekla nam je

plafon-stan

Prošlo je gotovo mjesec dana od potresa, mislite da se situacija malo smirila, sjedite kod kuće, gledate svoje poslove – i odjednom vam padne čovjek u kuhinju! Doslovno, iz čista mira, kroz strop vam propadne muškarac i razbije vam komodu. Što biste učinili u takvoj situaciji?

Jedna gospođa iz Petrove ulice tvrdi da joj se upravo to dogodilo. U ponedjeljak, oko 10 sati ujutro, ništa ne sluteći, žena je obavljala uobičajene jutarnje aktivnosti. U jednom trenutku, okrenuta leđima, čula je lom.

Kroz njen plafon srušio se nepoznati muškarac i uništio joj namještaj.

Loading...

‘Propao je, ustao se i otresao od prašine

– Jednostavno je propao kroz strop meni u stan. Navodno je iz Gradskog stambenog došao kod susjeda pregledati špajz koji je propao – kazuje nam uznemirena gospođa.

plafon-foto

– U prvi mah sam pomislila da je potres i da je to samo propalo dolje. Onda ustaje čovjek. Otresa se od prašine. Počela sam nekontrolirano plakati i tresti se – prepričava nam neobičan događaj.

A što mu je bilo? Je li se ozlijedio?

Loading...

– Malo je ogrebao ruku i poderao košulju. Nisam sigurna što je točno rekao kad je pao jer smo oboje baš bili u šoku. Susjedu je rekao da je on dobro, ali da misli da ja nisam – govori nam šokirana gospođa.

Ne zna kolika je šteta. Sutra će joj doći statičar i pogledati. Još uvijek je u šoku.

Vi ne biste bili na njenom mjestu?

Izvor: 24sata