Nakon što joj poslije 6 godina staranja o suprugu koji je doživeo šlog on konačno počeo da se osjeća bolje, Barb je odlučila da je vrijeme da više ne izgleda toliko umorno.

transformacija-prije

Barb je dokaz da je ženi potrebno samo malo da bi izgledala i što je još važnije, da bi se osjećala mnogo bolje! Majka joj je stalno govorila da izgleda umorno, što i jeste bila istina. Nakon što joj je prije 6 godina suprug doživeo šlog i nije mogao sam da brine o sebi, Barb je preuzela na sebe da se stara o njemu i cijeli život je podredila njemu.

Nakon svih tih godina, odlučila je da uradi nešto i za sebe i da joj je potreban novi izgled.

“Za početak, volela bih da ne izgledam kao da sam uvijek umorna. Moj suprug se mnogo bolje osjeća, tako da je došao red i na mene da se osjećam bolje”, rekla je Barb, koja je nakon samo nekoliko malih “intervencija” izgledala potpuno drugačije – podmlađeno, svježe i srećno. Ofarbana i isfenirana frizura, malo šminke i ona je postala potpuno nova žena!

Loading...

“Oduševljena sam, imam mnogo više energije samo gledajući se u ogledalu. Ne izgledam umorno. Jedva čekam da odem kući i da pokažem novi izgled porodici. I moj muž će se oduševiti i znam da če biti baš uzbuđen zbog mene”, rekla je Barb ne skidajući osmjeh sa lica.

barb-pre-i-poslij

Izvor: stil.kurir.rs