Jedna žena, Fu Jun, se probudila iz kome nakon 70 dana, a svi su bili iznenađeni komentarom kojim je dala kada se probudila. Nikome nije bilo jasno zašto je to pitala.

zena-koma

Njeno pitanje je bilo zašto je njen odani momak ostao uz nju sve vrijeme, nakon saobraćajne nesreće koju je imala. Dok je boravila u bolnici u kineskom gradu Anshan, o njoj su vodili brigu njena obitelj i momak Chen Ben.

Njen momak je čak dao otkaz na poslu kako bi se mogao brinuti o svojoj djevojci, i tokom tih 70 dana je nije napuštao.

zena-koma-2Čim je se probudila iz kome sve je iznenadila svojim riječima: “Zašto si me spasio? Nisi se trebao brinuti o meni! Ne želim se udati, ne želim biti teret!”

Loading...

Naravno, pošto je njen momak puno voli rekao je da to što je ona bolesna ne znači ništa i da će uvijek biti uz nju i pomagati joj tokom rehabilitacije.

Čitav internet sada bruji i hvali potez Chen-a, a posebno hvale njegovu veliku odanost prema djevojci. Ovako odani i dobri ljudi su rijetki, a mi svi možemo izvući dobar zaključak iz toga kako bi trebalo živjeti.

Nadamo se da će se Fu Jun brzo oporaviti i da će sa svojim momkom, a vjerovatno i mužem, provesti puno godina u zajedništvu i sreći.

( ŽivotniMagazin.com )