Tri žene su optužene pred sudom za silovanje poznatog fudbalera. Identitet 20-godišnjaka nije objavljen, radi zaštite identiteta žrtve, ali mediji u Engleskoj pišu da je riječ o «nogometnoj zvijezdi»…

zene-ga-silovale

Ne sluteći ništa, mladić je upoznao Brogan Gillard (26), Paige Cunningham (22), i Shannon Jones (20), na jednoj zabavi blizu Barrow-in-Furnessa (Cumbria, Engleska), javili su engleski mediji.

Sve se završilo u kući jedne od žena, gdje je muškarac izgubio svijet i kontrolu nad sobom zbog uzimanje opojnih sredstava. Tada su ga tri žene skinule golog, ogulile povrće nad njim, uzele makaze kojima su odsjekle njegovu kosu i počele priču o načinima sek*ualnog zlostavljanja, za koje sud treba utvrditi da li se i u kojoj mjeri dogodilo.

Naime, Gillard, Cunningham i Jones priznale su sek*ualni napad, ali ne takve mjere da bi rezultirao penetracijom ili povrjeđivanjem tjelesnog integriteta oštećenog muškarca, koji ne želi da njegovo ime bude javno objavljeno.

Čitava scena je navodno snimljena na videu i kasnije kao dokaz korištena na sudu.

Sud treba presudu treba donijeti početkom iduće godine, a već sada je poznato da tri žene trebaju biti upisane u registar sek*ualnih prestupnika.

Izvor: doznajemo.com