Kada su Šejn Pruit (Shane Pruitt) i njegova žena Kasi (Cassie) saznali da se rodila djevojčica koju će usvojiti, odmah su odjurili u bolnicu. Nakon više sati provedenih tamo i nakon što je ustanovljeno da je njihova nova kćerka Glori (Glory) zdrava, sretni par se vratio kući da upozna bebu sa ostala četiri člana porodice.

usvojena-beba

Nisu znali da će djeca imati tako emotivne reakcije kada upoznaju svoju sestru. Srećom, Šejn se sjetio da snimi taj trenutak i podijeli ga sa ostatkom svijeta.

Nakon nekoliko mjeseci dogovora sa Glorinom mamom, konačno su se složili oko zahtjeva za usvajanje i čekali su njen poziv. Kada je došlo vrijeme da odu po svoju kćerku, par je bio oduševljen. Sa dvoje usvojene djece i dvoje koje je Kasi rodila, bilo je vrijeme da prošire svoju porodicu još jednom slatkom djevojčicom.

U trenutku kada su njihove najstarije kćerke ugledale svoju novu sestru, obje su skakale od sreće. Znale su da će mama i tata dovesti kući malu djevojčicu u jednom trenutku, ali nisu znale da će to biti tako brzo. Nakon početnog uzbuđenja, uslijedile su suze.

Loading...

Njihova najstarija kćerka bila je presretna zbog novog člana porodice i više od svega je željela da je uzme u svoje ruke.

Njene suze su rasplakale Kasi, a potom i ostatak porodice.

Izvor: cdm.me