Pamela Jacobs ima 52 godine, no kada vidite njene fotografije koje nisu obrađene kompjuterski, pomislili biste da je riječ o 20-godišnjakinji.

Pamela-f

“Cijeli život se hranim zdravo, a kokosovo ulje koristim za sve”, kaže ona, te dodaje da joj niko ne vjeruje da ima 52 godine, ali dokaz je tu. Sin Marli koji ima 21 godinu.

“Dešavalo se da ljudi pomisle da smo moj sin i ja momak i djevojka, zbog mog mladalačkog izgleda”, kaže ona kroz smijeh.

Kada je u pitanju održavanje linije, ona se vodi pravilom 80/20. “80 odsto jedem zdravo, a 20 odsto varam sa pudingom, alkoholom ili čokoladama”.

Loading...

Jednom sedmično ide u saunu i parno kupatilo, čisti lice svaki dan, a iz kuće nikada ne izlazi bez da je stavila kremu za sunčanje. U sve obroke stavlja kokosovo ulje, pa i u kafu.

Ne jede tjesteninu, bijeli hljeb niti voće zbog šećera. Kokosovim uljem njeguje kosu, tijelo i skida šminku. To je naučila od svoje majke. Kada je u pitanju šminka, koristi samo izuzetno kvalitetne proizvode, a jednom sedmično stavlja noćnu masku.

Uprkos tome što je na meti mnogih mladih momaka, ona dodaje kako ipak voli da se zabavlja sa muškarcima njenih godina.

( ŽivotniMagazin.com )