Gotovo da nema pripadnice ljepšeg pola koja ne uživa u lakiranju noktiju. Lijepi, njegovani nokti su ključni za ženstven izgled šaka, a lak u boji može da upotpuni svaki izgled.

boja-noktiju-naslovna (2)

Sigurni smo da u moru izbora kada su boje u pitanju imate neku za koju se, bez obzira na aktuelne trendove, najčešće odlučujete kada želite da uljepšate nokte.

Omiljena boja laka priča priču o vašem karakeru. Pogledajte koja je vaša!

Loading...

Crn ili veoma tamni lak – BUNTOVNICA.

Taman manikir može da bude veoma šik. Većina žena koja nose lakove u veoma tamnim nijansama višnje, tamnoljubičaste, smeđe i u čak crnoj boji spadaju među kreativne osobe koje imaju i malo buntovnu narav. Ove žene imaju veliko samopouzdanje i ne plaše se da izađu iz okvira i ustaljenih normi.

boja-noktiju (1)

Neonske boje – ENERGIČNOST.

Loading...

Jarke boje podižu raspoloženje i nivo energije, pa su pripadnice ljepšeg pola koje vole jarke upadljive boje na noktima pune životne snage i poleta, pozitivne su i uživaju u velikom društvu. Vole izlaske i dobar provod i sa njima nikada nije dosadno!

boja-noktiju (2)

Nježne pastelne boje – ROMANTIK.

Nježne boje kao što su puder-roze, kremasta bež, varijacije nježno žute ili koralne ukazuju na osobu koja je romantična i nježna. Uz ove osobe će vam skoro uvijek biti prijatno jer nisu napadne, agresivne i glasne. Odlikuje ih smirena opuštena narav.

Loading...

boja-noktiju (3)

Narandžaste nijanse – IMPULSIVNOST.

Kada je u pitanju narandžasta boja na noktima ona upućuje na aktivnu osoba koja nema puno strpljenja, pa će radije stvari preuzeti u svoje ruke i “zakuvati” neku akciju ako već nema postojeće kojoj se mogu priključiti. Ove osobe su impulsivne, ali ih odlikuje i hrabrost, odvažnost i energičnost. U društvu su glavni ,,akcijaši”. U ljubavi su vatrene.

boja-noktiju (4)

Loading...

Boja crvenog vina i crvene nijanse – SEKSEPIL.

Tamni nokti boje burgundca ukazuju na senzualnu, seksipilnu osobu. Ovakve osobe u svakom trenutku na sebi imaju seksi veš, vole da flertuju i zavode gdje god se pojave.

boja-noktiju (5)

Francuski manikir – ODMJERENOST.

Loading...

Ovaj manikir je uvijek u trendu i odlikuje odmjerene prirodne osobe, koje su sigurne u sebe, ali ne vole da se nameću. Francuski manikir je klasika, pa odlikuje ženu dobrog modnog ukusa koja rijetko kad griješi u svojim izborima. Dobro stoji ženama svih godišta te čak podmlađuje osobe koja ga nose.

boja-noktiju (6)

Šareni dizajn – KREATIVNOST.

Pripadnice ljepšeg pola koja vole zanimljiv i uvijek različit dizajn na noktima imaju veselu narav i uvijek su pozitivne. Svojoj kreativnosti daju slobododu u svakom aspetu života i dobar su prijatelj.

boja-noktiju (7)

Izvor: mogujatosama.rs