Nakon poplava, majka se vratila da živi sa nama. Dao sam joj krov nad glavom, a ona je htjela da mi ubije ženu. Ne želim više da je vidim – rekao je Vladan Ilić, Stanislavin muž.

Foto-ilustracija: Flickr/Keith Allison, Flickr/B Rosen

Foto-ilustracija: Flickr/Keith Allison, Flickr/B Rosen

Danica Ilić (65) iz Medoševca kod Lazarevca izbola je nožem svoju snajku Stanislavu Jovanović. Pomahnitala svekrva odmah je uhapšena dok je Stanislava prebačena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.

Kako piše Kurir, Stanislavin muž, Vladan Ilić rekao je da su njegova žena i majka često svađale, ali ni na kraj mu nije palo da bi česte svađe mogle ovako da eskaliraju.

– Otišao sam po drva u šupu, a kada sam se vratio majka je držala nož u ruci, a Stanislavi je lijeva ruka bila krvava i ruka natečena. Majka je Stanislavu udarila štanglom po ustima, a mesarskim nožem je ubola tri puta u lijevo rame. Krvi je bilo na sve strane, a polomljen je i prozor – rekao je za Kurir potrešeni Vladan.

On dodaje da je uspio nekako da razdvoji zavađene žene i da smiri situaciju.

– Htio sam Stanislavu odmah da vodim kod ljekara, ali mi je rekla da je dobro i da hoće samo malo da se odmori. Majka ništa nije htjela da kaže – objašnjava Vladan.

Loading...

Prema riječima, do sukoba je došlo zato što on sa Stanislavom od majke nije imao mira.

– Majka je nekoliko puta ulazila u našu sobu, dok sam sa ženom imao seksualni odnos, to bi svakoga nerviralo, pa je tako smetalo i Stanislavi. Posljednji put nam je uletjela u sobu prije tri dana. Zbog toga su se i posvađale – kaže nevenčani suprug izbodene žene.

Ilić dodaje da je njega i ženu majka istjerala iz kuće i da su živjeli sami na drugom mjestu sve do poplava.

– Nakon poplava, majka se vratila da živi sa nama. Dao sam joj krov nad glavom, a ona je htjela da mi ubije ženu. Ne želim više da je vidim – poručio je Ilić.

Izvor: telegraf