Za razliku od uobičajenih horoskopa, ovog puta vam donosimo nešto sasvim novo i drugačije. Ovaj horoskop je prvenstveno namijenjen damama, no mogu ga pročitati i muškarci…

muskarac

Ovan

Muškarci u znaku Ovna imaju penise prosječne dužine, iako je moguće da budu i malo veći. Ipak, najviše fascinira njihova debljina i činjenica da su najčešće potpuno ravni, s vrhom poput šiljka. Testisi su veličine šljiva i najčešće su čvrsti.

Bik

Loading...

Alat ovog momka najveći je i najbolji među znakovima zodijaka. Iako mu testisi vise, muškarci rođeni u ovom znaku svakako imaju čime da se pohvale, a to često i to čine.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu da se pohvale prosječnim penisom koji je projektovan tako da “privuče žene”.

Rak

Kao i ostatak njegovog tijela, veličina penisa kod muškaraca rođenih u ovom znaku kreće se oko prosjeka, iako je pristojne debljine. Ipak, neka vas ne zavara veličina njegovih testisa: to su samo obješene poluprazne mošnice.

Loading...

Lav

Situacija je slična kao i kod Raka: nije pretjerano dugačak, ali konkretne je debljine. Lav se može pohvaliti i velikim testisima.

Djevica

Na njihovu radost, muškarci u ovom znaku su vrlo obdareni i mogu da se pohvale iznad prosječnom dužinom penisa i opsegom koji oduševljava svaku damu.

Vaga

Loading...

Njegovi su privatni dijelovi prilično uredni. Iako ne može da se pohvali velikim opsegom svog penisa, dužina je prosječna. Ono što je specifično za vage su ljupko formirani ružičasti penisi koji nemaju tamne dijelove.

Škorpija

Muškarac u znaku Škorpije zdraviji je od većine ostalih muškaraca. Njegova “zmija” je najčešće debela, impozantne dužine i prošarana venama.

Strijelac

Iako ovaj pastuv neće pobjediti u takmičenju za najduži penis, njegovo seksi tijelo i izdržljivost umaniće taj nedostatak.

Loading...

Jarac

Muškarci rođeni u ovom znaku ne mogu baš da se pohvale velikim paketom – penis im je mek i spljošten. Nisko obješeni testisi pokazuju da se radi o smirenoj osobi što ipak nije pozitivna osobina osobe s kojom želite seks.

Vodolija

Muškarci rođeni u ovom znaku sasvim dobro popunjavaju svoje kupaće gaće, ipak većina njegovih “paketa” odnosi se na testise koji mogu da budu baš, baš ogromni.

Ribe

Loading...

Muškarac u znaku ribe prilično je obdaren, a njegov penis savršeno je građen.

Izvor: nadlanu.com