Policija je uhapsila Danijelu J. (33) iz okoline Šapca zbog sumnje da je u noći između 6. i 7. decembra ukrala oko 5.700 eura od gastarbajtera S. Č. (48) iz okoline Loznice!

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, ona je muškarca zaustavila na putu dok je išao iz Šapca prema Loznici i ponudila mu se*sualne usluge, na šta je on pristao.

Odvezao je djevojku na jedan obilazni put u blizini jednog lokala, gdje su imali se*s. Nakog toga je ona izašla iz njegovog auta, a on je otišao u obližnju kafanu da se malo okrijepi. Međutim, i piće i se*s su mu presjeli kada je želio da plati račun i shvatio da mu u džepu nema novčanika sa oko 5.700 e*ra! Odmah je krađu prijavio policiji, koja je brzo identifikovala prostitutku i uhapsila je – priča sagovornik „Alo!” blizak istrazi.

Kako naš list saznaje, gastarbajter je 5. novembra došao iz Njemačke na sahranu jedne svoje komšinice u svoje rodno mjesto kod Loznice.

– Sahrana je bila u srijedu. On je veče pre sahrane bio sa tom prostitutkom. Inače, on važi za porodičnog čovjeka. Ima ženu i dvoje djece, dok mu u rodnom selu lijepu kuću čuva komšija – priča mještanin sela koji poznaje nasamarenog gastosa.

Loading...

Komšije hvale opljačkanog muškarca i ističu da nemaju pojma da je imao bilo kakvu „nezgodu” na putu.

Poslije sahrane se vratio u Njemačku – rekao nam je komšija nasamarenog muškarca.

Kako saznajemo, djevojka koja je opljačkala naivnog Lozničana je imala periku. Međutim, to nije bila prepreka policiji da je brzo pronađe. Za krivično djelo krađe preti joj zatvor.

– Na putu kod Šapca ordiniraju prostituke, koje su uglavnom narkomanke – objašnjava izvor „Alo!” i dodaje da je po nalogu nadležnog tužilaštva Danijeli J. određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

Izvor: alo.rs