Brenda Šmic bolovala je od raka jajnika. Borila se, ali i izgubila bitku! Za sobom je ostavila supruga Davida i četvoro sinova. Prije smrti je napisala pismo, posvećeno svom suprugu, koje je predala najboljoj prijateljici i rekla da ga otvori samo u slučaju da se njen suprug ponovo oženi.

Dvije godine kasnije, David se verio sa Džejn Abraham. Pismo je tada adresirano na radio stanicu Star 102,5, a David pozvan da bude gost u studiju.

psal3

Brenda je napisala:

“Zdravo, moja ime je Brenda Šmic.

ako čitate ovo pismo, to znači da je moja borba protiv raka već izgubljena. Predala sam ovo pismo prijateljici, koja će ga uputiti mom suprugu u slučaju da on pronađe osobu sa kojom želi da provede ostatak svog života.”

Loading...

psal2

“On je divan suprug i otac. Znam da je sve ovo jako teško za njega. Odsad se sam mora boriti za porodicu i donositi sve odluke. Ti mora da si žena sa velikim srcem, kada si odlučila da preuzmeš zadatak odgajanja naših dečaka. ”

psal1

“Razlog zašto pišem su moje želje. Želim nešto poručiti Davidu, dječacima, budućoj supruzi, i deci, koju David bude imao sa njom. Želim da znaju da ih volim. Nadam se možete učiniti nekoliko stvari za mene i da znate da ću zauvijek biti sa vama.”

psal

“Prvo, Davidu, o novoj supruzi. Davide, odvoji dan, kada ćeš se potpuno posvetiti njoj, ili, još bolje neka to bude vikend. Ona to zaslužuje! Biti maćeha nije nimalo lako, pogotovo malom Maksu”

Loading...

“Mojoj porodici: odvojite vreme da otputujete, bilo gde, kako biste mogli da provedete vrijeme zajedno i stvorite uspomene za čitav život.

Neka vas Bog čuva! Hvala Vam.

Brenda ”

Ne morate ni pretpostavljati kako je David reagovao na ovo. Pogledajte njegovu reakciju:

Koga ne bi potresla ova priča?

Izvor: likemag