Ako se vjenčamo, bila bih jedina osoba koja će dobiti njegovo nasljedstvo, navodno je pisalo u poruci koju je Oliva poslala prijatelju. Mnogi su je napali da cilja samo na njegov novac

djevojka-starac

Oliva Stone (19) udala se za Leeja Hopkinsa (89), koji je živio u ustanovi za njegu starijih osoba gdje ona radi. No, mlada medicinska sestra naišla je na osudu javnosti jer je Lee njezin pacijent kojemu je dijagnosticirana demecija, pišu strani mediji.

Nakon što se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama s vjenčanja, njezine su objave postale viralne. Mnogi su je optužili da je sponzoruša i da se udala za Leeja samo kako bi postala udovica prije tridesete godine života.

No njezine objave i fotografije mnogi su spremili pa poslije ponovno proširili po društvenim mrežama.

– Ako se vjenčamo, bila bih jedina osoba koja će dobiti njegovo nasljedstvo – navodno je pisalo u poruci koju je Oliva poslala prijatelju.

Loading...

djevojka-starac-2

Međutim, istaknula je kako je istinski sretna u vezi s Hopkinsom i hvalila se kako su praunuci njezinog novog muža stariji od nje.

– Kako je ovo legalno? – samo je jedan od mnogih komentara u kojima su korisnici društvenih mreža ‘napali’ medicinsku sestru. Nakon brojnih osuda, Oliva je obrisala profil na Twitteru, na kojemu je dokumentirala cijelu vezu s 89-godišnjim suprugom te je pričala i o njihovom seksualnom životu.

djevojka-starac-3

Izvor: 24sata.hr