Kako nam ubjedljivo najviše ispovijesti dolazi iz Beograda i Novog Sada, veoma se radujemo kad dobijemo pismo iz ruralnih dijelova Srbije. Danas vam predstavljamo iskrenu priču sa istoka Srbije.

mlada-zena

Imam čovjeka sa kojim se viđam. Živim sama sa dvoje djece. Muž dođe iz Austrije samo da nas vidi na par dana i ode nazad. Usput napravi i dijete. I tako pet godina. U to vrijeme sam tri puta rodila. Sve on obezbjedi, ali ga nema.

Nijednom nije bio tu kad sam se porađala, a troje djece sam mu darovala. Živim u Rabrovu i mislim da sam mrtva sa 26 godina. Muž je dobar prema meni i djeci. Nije ni njemu lako ali meni život ode dok se on vrati. Živim kući s djecom i muževljevim ocem. Dobar je čovjek. Bolestan je i mada hoće u svemu da pomogne cijela kuća je na meni.

Ja sam rodom iz Makaca, sela pored Rabropva. I ljetos sam tamo bila kod mojih. Tu sam na slavi vidjela čovjeka s kojim sam se viđala prije braka. I on se oženio, dobio djecu i nesrećan. Kao i ja. Od septembra dolazi kod mene u kuću. Uspavam djecu pa se opustimo. Imamo seks svaki put. Raspametio me je.

Toliko uživam da zaboravim na sve. Kao za inat svaki put kad uživam djeca mi plaču. Nekad mi se ne silazi s njega da bi djecu smirila. Valjda osjete nešto. Svekar mi ništa ne kaže. Vidi on da dolazi auto. Ja mu kažem rođak iz Makca. On kaže nema veze. Zna da sam mlada i da mi treba ljubav i pažnja…

Izvor: nadlanu