Najbolji teniser svijeta Novak Đoković osvojio je treći trofej na Vimbldonu, a upravo je činjenica da mu na londonskoj travi nisu našli manu, inspirisala britanskog novinara Stjuarta Heritedža da pod naslovom “Greška u koracima, Serenin i Đokovićev ples je prešao granicu“, orcni igru šampiona Vimbldona na zabavi poslije turnira.

djokovic-novak-wimbl-2015

“Ples Serene Vilijams i Novaka Đokovića treba prikazivati u školama i tokom ekstremnih međunarodnih muka, treba ga projektovati direktno na Mesečevu površinu. Zašto? Da nije zato što pokazuje da čak i ta super bića mogu da budu opušteni i obični ljudi? Ne. Nego zato što Serena i Novak nemaju pojma da plešu. Oni čak nisu ni u istoj galaksiji sa plesom“, počinje novinar.

Ali to mu nije dovoljno. Čak je i Zlatan Ibrahimović čestitao Noletu, ali to nije spriječilo britanske medije da napadnu Đokovića i to baš lično.

Loading...

“Serena kao da ima mrtve ruke i ide korak napred i nazad kao matora tetka, a Novak preko volje izvodi nešto kao Džon Travolta, ali to mu je previše sramotno, pa pada na koljena. Tako je prebacio čitavu otužnu sagu na Serenina ramena“, kaže Heritedž.

“Zli Novak“ koji je navodno hodajući blam je odlučio da “okonča agoniju tako što je ustao i prekinuo najdužih šest sekundi u svačijem životu“, kaže Heritedž.

I kada je završio, kao da je shvatio da je pretjerao i nespretno krenuo u rikverc. Heritedž sada pokušava da nevešto ublaži sopstvene grube riječi.

“Biti primoran da plešeš pred ljudima poslije historijske sportske pobjede je savršen način da kazniš nekog“, mudruje Britanac.

Loading...

I taman kada ti dođe da prihvatiš da se možda samo šalio, stiže zaključak.

“Zaboravite tenis, ovaj video je bio prava pobjeda za vikend. To je dokaz da niko nije dobar u svemu i da makar imali crveni plašt, i dalje ostajemo Klark Kent iznutra. To je dokaz da je Endi Marej namjerno eskivirao finale da bi ovo izbjegao. Serena, Novače, dobrodošli u ljudsku rasu“, završava gospodin Heritedž gunđanje.

Sa ovakvim zaključkom, u kojem je prosto morao da pomene Mareja, nekako je teško ne izvući malo drugačiji.

Izvor: kurir.rs