Kada ste brat ili sestra, to znači da imate automatskog najboljeg prijatelja kada god ga trebate. Kroz dobra i loša vremena, imate nekoga tko će biti uz vas, s kime čete otvoreno pričati i tko će vam davati potporu koja vam je potrebna.

blizanke-foto

No kada ste blizanac, tada imate nekoga s kime imate još snažniju vezu. Upravo to dijele ove dvije sestre, i, na svu sreću, mama i tata su uspjeli snimiti predivan trenutak njihove interakcije.

Iako su stvari sada odlične, Twins UK objašnjava da je kod blizanaca povećana mogućnost za izbijanjem sukoba. Blizanci se često osjećaju kao da se moraju istaknuti i biti „onaj bolji“ u tom paru i da se neprestano moraju boriti za svoj identitet.

Zato je vrlo važno da roditelji pozorno prate takvo ponašanje i omoguće blizancima prilike da pronađu vlastite interese. Ako imaju mogućnost da se izraze neovisno o svom bratu/sestri tada je manja mogućnost da će imati osjećaj kao da se moraju dokazivati i istaknuti.

Loading...

Na svu sreću, ove su dvije bebe premlade kako bi osjećale bilo kakvu potrebu za dokazivanjem. I, na svu sreću, preslatke su za gledati.

Mama i tata su uhvatili Merle i Stijin usred stvaranja njihovog vlastitog jezika. Ove su dvije djevojčice brbljale jedna drugoj u najslađem razgovoru koji ćete ikada čuti.

Nije neobično da blizanci razviju svoj jezik. Taj se fenomen naziva kriptofazija i vrlo je zanimljiv.

Blizanci često stvaraju svoj jezik jer provode puno vremena zajedno i razvijaju se u isto vrijeme i istim tempom. Imitiraju i potiču jedno drugo.

Pogledajte ovaj presladak razgovor u priloženom videu. Ovo je definitivno početak života u ljubavi i prijateljstvu.

Loading...

Ove će dvije bebe biti doživotni i najbolji prijatelji. Zaista su blagoslov jedna drugoj.

Jasno je da će biti jedna uz drugu i u dobru i u zlu.

Pogledajte video i podijelite sa prijateljima:

Izvor: novizivot.net