Mali J. T. Parker je heroj. Spasio je život svom tati, ali kaže da nije uspio sam. Ovaj 8-godišnji dječak smatra da su mu anđeli dali snagu koja mu je bila potrebna da podigne auto koji je gnječio njegovog tatu!

djecak-auto

Kao i većina malih dječaka J. T. je htio pomoći svom tati Stephenu. On je zato otišao sa tatom i 17-godišnjim bratom Masonom kako bi skupa odradili neke popravke na autu.

Stephen i Mason skupa su podigli auto s dizalicom nakon čega je Stephen otišao ispod auta i počeo raditi. Mason je slučajno porezao ruku, pa je otišao unutra pobrinuti se za ranu. Tada je nastupila nesreća koja je zahvatila Stephena dok je bio sam, piše Fox News.

Zatočen ispod auta

Auto je pao ravno na Stephena i prignječio ga. Težina je bila toliko velika da je jedva disao. „Nisam se mogao pomaknuti. Potpuno sam zapeo, a onda sam se i onesvijestio. Sve je bilo u njegovim rukama i pomislio sam ‘Gotovo je. Nema šanse da on uspije podignuti auto na dizalici jer smo 17-godišnji sin i ja skupa podigli prvi puta“, prisjetio se Stephen.

Vrijeme je bilo ključni faktor, a mali je J. T. znao da tatin život ovisi o njemu. Ali kako će dječak od samo 25 kilograma podignuti auto?

Loading...

Uplašeni je dječak odmah skočio na posao, ali se u prvom pokušaju ništa nije dogodilo.

„Bilo je strašno, i nisam mislio da mogu podignuti auto s dizalicom, ali sam nastavio pokušavati“, rekao je J. T.

Auto se naposljetku počeo polako podizati. Kada je visina bila dovoljna, dječak je poletio ispod auta i pozvao brata u pomoć.

„Sjećam se samo da sam osjetio mir. Sjećam se da sam vidio blještavilo, kao da je lijep dan. Oblaci su prolazili i sve je bilo sretno i lijepo“, rekao je Stephen.

Mama Jodi taman je uparkirala ispred, a pomislila je na najgore kada je vidjela Stephena pod autom. Obitelj se skupila, pozvali su pomoć i molili se za čudo.

Dobra vijest

Stephen je bio u kritičnom stanju, pa su ga u bolnicu prebacili helikopterom. Tada su shvatili da je na obitelj sigurno pazio anđeo čuvar. Stephen je imao 13 slomljenih rebara, ali unutarnji organi, za čudo, nisu bili oštećeni.

Loading...

„To je bilo pravo čudo“, rekao je Stephen koji je nakon samo dva dana pušten iz bolnice.

Nakon nekog vremena zatražili su od dječaka da ponovno podigne auto. Iako je pokušavao i pokušavao, nije ga mogao ponovno podići. Kada ga bilo tko pita kako li je našao snage da tog dana oslobodi tatu, on uvijek daje isti odgovor. Mali dječak kaže da su mu pomogli anđeli.

Dječak je za svoje djelo dobio Crveni križ kojeg dijeli država Idaho za „prave heroje“. No, naravno, najveća je nagrada tata koji se izvukao gotovo bez ogrebotine, a obitelj svoju sreću pripisuje Božjoj milosti.

„Sve je to čudo. Nema drugog opisa. Nema šanse da je taj mali dječak svojim snagama uspio. Osjećam kao svoju odgovornost da ljudima trebamo govoriti kako su čuda stvarna“, rekla je Jodi.

Izvor: novizivot.net