Kendiz Heines (31) kaže da punih 20 godina, tačnije od svoje 11. godine ima česte grčeve u stomaku za koje, iz za sada nepoznatih razloga, nikome nije rekla. I nastavila bi da šuti da joj nije pozlilo, pa je završila u bolnici u kojoj se sada bori za život.

zena-u-bolnici

Doktori kažu da su uradili sve što su mogli, operacija je protekla dobro, ali samo od Kendiz zavisi da li će se izboriti sa posljedicama. Kako Dejli mejl piše, ova žena je 20 godina trpjela bolove u stomaku i nikome nije rekla za to. Nedavno su bolovi postali toliko jaki, da je završila u Hitnoj pomoći, a kada su je hirurzi “otvorili”, imali su šta i da vide: slijepo crijevo je bilo TOLIKO UPALJENO, da je bilo pitanje trenutka kada će da EKSPLODIRA!

Slijepo crevo se toliko upalilo da je infekcija zahvatila i dio debelog crijeva, kada je bol postao nepodnošljiv, pa je Kendiz zatražila da je odvezu u bolnicu. Doktori su bili šokirani stanjem abdomena mlade žene u ranim tridesetim, pošto su je zaista samo sekunde dijelile od sigurne smrti.

Da je slijepo crijevo “puklo”, za šta je trebalo veoma malo vremena, ona bi na mjestu ostala mrtva – rekao je hirurg koji je operisao Heinesovu.

Loading...

I Kendiz je u šoku što je bila “tempirana bomba”, a posebno joj je, kako kaže, teško, jer je zbog nemara i nepažnje mogla svoju djecu da ostavi bez majke.

Ipak, Kendiz je, kako piše Dejli mejl, išla u toalet i do 20 puta dnevno, ali nije našla za shodno da ode kod ljekara i provjeri šta nije u redu, sve dok bolovi nisu postali nepodnošljivi i nadljudski.

Sada je operisana i u bolnici, a doktori se nadaju da će sve ostati u najboljem redu, iako kažu da nisu mogli da vjeruju šta neko može sebi da uradi samo zbog neobjašnjivog straha od ljekara.

Izvor: dnevno.rs